Xenical Online

xenical-120mgBehöver du lite extrahjälp för att gå ner i vikt? Xenical är ett bantningspiller som hjälper dig att gå ner i vikt tillsammans med bra kost och motion. Den aktiva substansen i Xenical hindrar kroppen att ta upp allt fett från maten samt blockerar ca en tredjedel av kroppens fettupptag. Enklast beställer du bantningspiller via oss på Apoteko24.se. Välj dos och tryck sedan på ”Påbörja konsultation”.

xul-arrw.png.pagespeed.ic.7UyyiltjH0  Minskar fettupptaget med upp till 33 procent
xul-arrw.png.pagespeed.ic.7UyyiltjH0  För dig med ett BMI över 27
xul-arrw.png.pagespeed.ic.7UyyiltjH0  Garanterat äkta produkt
xul-arrw.png.pagespeed.ic.7UyyiltjH0  Fri leverans i hela Sverige

klarna_apoteko24

Hur fungerar Xenical fungerar?

Xenical innehåller den aktiva substansen orlistat, som inte fungerar i hjärnan. Detta innebär att det inte kommer att påverka ditt humör och gör effekterna av denna medicin mer förutsägbar. Xenical arbetar för att förebygga enzymer från att bryta ner fett, så att den kan absorberas av matsmältningssystemet. Det innebär att en tredjedel av fett per måltid du konsumerar blir blockerad och bara passerar genom systemet. Vi rekommenderar även att du använder ett vitamintillskott när du tar denna medicin, eftersom vissa vitaminer absorberas med fettet du förbrukar.

Vem kan ta Xenical?

Du kan köpa Xenical online om du är över 18 ditt BMI är över 27, eller om du har underliggande viktrelaterade hygienkrav som kan sätta ditt liv på spel. Du kommer att bli ombedd att fylla i en online konsultation före du beställer med Apoteko24.se (121doc.se), så det är viktigt att du nämner några medicinska tillstånd eller mediciner du tar så att våra läkare kan se till att denna medicinering är rätt för dig att använda .

Hur tar jag Xenical?

En Xenical tablett tas med ett helt glas vatten under eller senast en timme efter varje måltid, upp till tre gånger om dagen. En av de vanligaste biverkningarna av denna medicin är oljig avföring, men detta kan lätt undvikas genom att se till att dina måltider innehåller mindre än 30% fett eller är låga i kalorier. Om du har en måltid med en särskilt låg fetthalt eller utan fett alls, behöver du inte ta en tablett med den.

Mer information:
FASS.se